Koulutus

★ Toimintaterapeutti (AMK), valmistunut lokakuu 2021
★ Pelastakaa lapset Ry – Verkkokoulutus: väkivaltaisen ekstremismin ja radikalisoitumisen kohtaaminen nuorisotyössä, 3/2022
★ Ralla leikkitaitojen havainnointimenetelmä osaksi aikuisen työkalupakkia, verkkokoulutus 2op, 3/2022
★ Joustavaa arkea – Zones of Regulation ®️ – menetelmä lapsen itsesäätelyn tukena, verkkokoulutus, 3/2022
★ MAPA®️ Haasteellisen käyttäytymisen ennaltaehkäisy ja hallinta, 2pv, 4/2022

Toimintaterapeutti AMK

Puhelin: 045 351 2644
Sähköposti: sanni@toimivax.fi

Palvelen myös englannin kielellä

Muuta

Toimintaterapeuttina minulle on tärkeää luoda turvallinen tila, jossa asiakas voi olla oma itsensä ja kokee itsensä hyväksytyksi sellaisena kuin hän on. Pyrin siihen, että kanssani toimiessa asiakas ja hänen verkostonsa kokee tulevansa kuulluksi. Koen voimavaralähtöisyyden, mielekkäiden ja motivoivien toimintojen etsimisen olevan työssämme rikkaus, minkä vuoksi nautin siitä, että voimme yhdessä löytää uusia tapoja toimia ja pääsen ohella itsekin tutustumaan uusiin asioihin. Huolimatta nuoresta iästäni olen tehnyt töitä laajasti useilla eri kentillä – esimerkiksi lastensuojelun sijaishuollossa, sekä vapaa-ajan avustajana. Monipuolisten työympäristöjen vuoksi minulla on ennakkoluuloton lähestymistapa, joten näen jokaisen asiakkaan ja tämän ympäristön uniikkeina.

Vapaa-ajalla tykkään uppoutua erilaisiin tarinoihin – elokuvat, videopelit ja kirjat ovat todella lähellä sydäntäni. Fiilispohjaisesti saatan joskus intoutua tanssimaan tai juoksemaan, tai perehtymään erilaisten projektien pariin. Valokuvaaminen filmikameralla on uusin ”innostusharrastukseni”.