Koulutus

★ Psykofyysinen lähestymistapa toimintaterapeuteille 10op, 17.8.2021, TREE Tampereen yliopisto & Tampereen ammattikorkeakoulu
★ Suomen aikuisneurologisten Toimintaterapeuttien Unioni- koulutuspäivät 17.-18.5.2021
★ Traumaorientoitunut kuntoutus toimintaterapiassa, psyykkisen trauman vaikutukset toimintakykyyn ja mahdollisuuksiin, Satu Herukka 1/2019, Liminka
★ Gas-menetelmä (Goal Attainment Scaling) 2017 Oulun ammattikorkeakoulu
★ Jumppakoulu-koulutus 2012 Suomen Voimisteluliitto

Toimintaterapeutti AMK

Puhelin: 040 702 0017
Sähköposti: emilia@toimivax.fi

Palvelen myös englannin kielellä

Muuta

Työssäni toimintaterapeuttina haluan mahdollistaa asiakkailleni onnistumisen kokemuksia itsestään toimijana heille tärkeissä toiminnoissa sekä rooleissa. Merkityksellistä ja vaikuttavaa työstäni ennenkaikkea tekee työskentely asiakkaideni luonnollisissa ympäristöissä yhdessä lähiverkoston kanssa.

Asiakaskuntaani ovat kaikenikäiset, suurimman osan ollessa kuitenkin lapsia ja nuoria. Tämä on ollut minulle luonnollinen ja mieluisa jatkumo aikaisemmista töistäni lastentanssi-ja liikuntaleirin ohjaajana. Itselleni merkityksellistä työtä olen tehnyt myös (nuorten) aikuisten mielenterveyskuntoutujien parissa.

Olen päässyt tutustumaan erilaisiin kulttuureihin työskentelemällä ulkomailla Saksassa ja Sloveniassa ja samalla syventänyt osaamistani toimintaterapeuttina.

Haaveilen eläinavusteisteisesta toimintaterapiasta oman koiran omistamisen myötä lähitulevaisuudessa. Olen kiinnostunut myös luontoympäristön sekä tanssin ja luovan liikkeen hyödyntämisestä kuntoutuksessa.

Vapaa-ajalla minut löytää tanssitunneilta, joogamaton päältä, luonnossa liikkumasta tai ruokaa laittamasta. Saan virtaa ystävistäni, matkustamisesta ja hyvän kirjan lukemisesta.