Koulutus

★ Toimintaterapeutti AMK, Oulun ammattikorkeakoulu – valmistuminen 2023

★ ICF- luokitus ja GAS-menetelmän perusteet 3 op, Tampereen AMK 2022

★ Seksuaaliterveys 3 op, Seinäjoen AMK 2020

★ Mindfulness MBSR -kurssi 1 op, OAMK 2020

★ EASEL® -ohjaaja 30 op, Easel Training Oy,  2014

★ Hygieniapassi

Toimintaterapeutti AMK
(valmistuva)

Puhelin: 045 1620 155
sähköposti: paula@toimivax.fi

Palvelen myös englannin kielellä

Lapset, nuoret ja ikääntyneet

Muuta

Olen viimeisen vuoden toimintaterapeuttiopiskelija Oulun ammattikorkeakoulusta ja aloitan työskentelyn loppuopintojeni ohella Toimivaxilla marraskuussa 2022.

Turvallisen ja luottamuksellisen terapiasuhteen rakentaminen on minulle tärkeää. Toivon, että asiakkaani voi toimintaterapiassani olla oma itsensä, tulla aidosti kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin hän on. Työskentelen rennolla otteella, mutta samalla aktiivisesti töitä tehden asiakkaiden vahvuuksien löytämiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi – yhdessä matkaa kulkien.

Pidän tärkeänä myös tiivistä yhteistyötä asiakkaan lähipiirin ja verkostojen kanssa.

Kouluttaudun mielelläni koko ajan lisää kehittyäkseni ammatillisesti ja palvellakseni asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla uusinta tutkimustietoa hyödyntäen.

Työskentelen kaikenikäisten asiakkaiden kanssa Limingan ja Oulun alueella. Toteutan terapiakäyntejä mahdollisimman paljon asiakkaan omissa toimintaympäristöissä, toki myös vastaanottokäynnit ovat mahdollisia asiakkaan tarpeet huomioiden.

Olen kahden lapsen äiti, perheeseeni kuuluu lisäksi puolisoni ja kaksi pientä mummokoiraa. Vapaa-aikaani vietän mieluiten perheen parissa ulkoillen tai retkeillen, sekä musiikista ja hyvästä ruoasta nautiskellen. Autot ja moottoripyörät ovat lähellä sydäntäni, ja seuraan mielelläni hevosurheilua.